Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (2023)

  • 22/05/2023
  • Molly

Nuförtiden är människor upptagna både på jobbet och i livet. Det kan ta en vecka eller till och med mer att läsa en bok helt. Därför har ljudböcker blivit mer och mer populära i dagens värld, som inte kräver några ögon eller händer och låter dig samla din favoritroman samtidigt som du gör sport, hushållsarbete eller andra uppgifter. Han slår två flugor i en smäll.

Spotify har inte bara specialiserat sig på att erbjuda ett brett utbud av musikresurser utan även ljudböcker av alla slag. I den här artikeln har vi valt enlista över topp 10 ljudböcker på spotifyför dig, inklusive romantik, klassiker, skräck, verklighet och mer. Kolla in det nu och börja din ljudboksläsresa med den som intresserar dig

Innehåll

Topp 10 ljudböcker på Spotify

The Kiss Quotient av Helen Hoang

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (1)

📌Kategori:Samtida romantik

✨ Perfekt för:Publiken som är känslig och älskar romantiska berättelser.

Kysskvotenär en modern romantisk roman skriven av Helen Hoang. Hon delar historien mellan Stella, en ekonometiker med autismspektrumstörning, och Michael, ledaren hon anställer förlära henne om sexuella och romantiska relationer.

Romanen handlar om hur Stella tänjer på sina gränser och lär sig om att vara i ett romantiskt förhållande. Författaren Helen Hoang är också en patient med autismspektrumstörning. Därför beskrev hon levande hur Stella kämpar med fysisk intimitet. Berättaren gör ett bra jobb med att väcka karaktärerna i den här berättelsen till liv.

(Video) Mest Spelade Låtar 2022 Just Nu ♫ Sveriges Topplista Spellista ♫ Pop Music 2022 New Song

Jane Eyre av Charlotte Brontë

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (2)

📌Kategori:Gotisk, bildungsromansk och romantisk

✨ Perfekt för:Lyssnare som gillar berättelser om personlig tillväxt i svåra tider.

Du kanske har lästJane Eyreeller hörde den här titeln när du gick på college eftersom den var så populär. Den är nu tillgänglig på Spotify som en av Spotifys originalljudböcker. Jane Eyre berättar sin historia från ett förstapersonsperspektiv som honser tillbaka på sitt liv efter äktenskapettill Edward Rochester. Det är en självbiografi.

Så när berättaren berättar historien kommer du att känna att du är en vän till Jane Eyre. Du kommer att sympatisera med hans lidande och du kommer också att inspireras av hans mod att inte ge upp.

Hunger Games av Suzanne Collins

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (3)

📌Kategori:Science fiction

✨ Perfekt för:Folk som älskar konkurrens och spännande storyline.

Om du är ett fan av science fiction-romaner, missa inte detHungerspelen, som är en av de bästa ljudboksserierna på Spotify. Boken följer berättelsen om Katniss Everdeen, en 16-årig flicka som ställer upp som en hyllning i de årliga Hungerspelen. Honhan genomgår flera prövningar och vedermödor för att hålla sig vid liv.

Med mycket hjälp från de andra hamnar hon och Peeta på en dubbelvinst. Handlingen är verkligen imponerande och spännande. Med det underbara berättandet kommer du att känna dig som karaktären i berättelsen.

The Great Gatsby av F. Scott Fitzgerald

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (4)

📌Kategori:Tragedi och modernism

✨ Perfekt för:Lyssnare som gillar tragiska kärlekshistorier med oväntade slut.

Om du älskar tragedi,han stora gatsbydet är en av dina bästa insatser. Detta är kronan på verket av F. Scott Fitzgeralds verk. Även om den redan har antagits i en stor Hollywood-film kan ljudboksversionen ge dig en helt annan upplevelse. Du kommer att höra de verkliga orden i denna amerikanska klassiker. Det är en fristående ljudbok som pågick i cirka tre timmar.

Berättelsen följeren excentrisk miljonär och hans älskare i jazzåldern. Dess underbara berättande och oväntade slut gör den tre timmar långa berättelsen till ett flyktigt ögonblick.

Little Women av Louisa May Alcott

(Video) Topplistan 2022 ♫ Sveriges Topplista Spellista ♫ Bästa Låtarna 2021-2022

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (5)

📌Kategori:Klassisk coming of age-historia

✨ Perfekt för:Människor som är intresserade av feminism.

Första gången publicerad 1868,Små kvinnorav Louisa May Alcott är fortfarande en bästsäljande bok efter mer än 150 år. Baserad på det amerikanska inbördeskriget som bakgrund, följer denna fristående ljudbok fyra systrars liv.

Pekar utindividuell värdighet, självtillit och självdisciplin. Denna klassiker är en semi-självbiografisk roman med kvinnliga karaktärer och feministiskt samvete.

Franz Kafkas metamorfos

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (6)

📌Kategori:Absurd fiktion

✨ Perfekt för:Lyssnare som gillar absurda berättelser och realistiska romaner.

Skrivet av Kafka,Metamorfosenär kanske hans mest kända verk som följer en absurd och otrolig berättelse om Gregor Samsa, huvudpersonen, förvandlad till en insekt. Hans liv speglar en rad otillfredsställande händelser som han minns som säljare.

Bokendet tar mänsklig existens till en annan nivå av social medvetenhet. Om du vill veta vad som hände med karaktären, lyssna på den här ljudboken. Du kommer att få en oförglömlig lyssning.

Rich Dad Poor Dad av Robert T. Kiyosaki och Sharon Lechter

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (7)

📌Kategori:Bok om privatekonomi

✨ Perfekt för:Lyssnare som är intresserade av intjäning och ekonomisk förvaltning.

Rik pappa fattig pappaär den sanna historien om författaren Robert Kiyosaki, vars biologiska far hade mycketolika syn på pengarjämfört med sin väns pappa, vilket gjorde att han blev intresserad av att lära sig om pengar. Han följde till slut sin väns pappas råd, vilket är vad boken säger.

Den rike fadern är inte en slav av pengar, men han får pengar att fungera för oss. Så småningom blev han en legendarisk och framgångsrik investerare. Om du är intresserad av den ekonomiska kategorin, missa inte denna ljudbok.

Gåshudsserien av RL Stine

(Video) Min Första Video (ringer Hemsökta Nummer De Svarar Omg Såå Läskigt)

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (8)

📌Kategori:En serie skräckböcker för barn

✨ Perfekt för:Lyssnare särskilt barn som gillar skräck- och mystikhistorier.

Gåshudär en serie skräckromaner skrivna av den amerikanske författaren RL Stine. Karaktärerna i dessa berättelser är preteens eller unga tonåringar som befinner sig i skrämmande omständigheter som vanligtvis involverar det övernaturliga, paranormala eller det ockulta. Stine karakteriserar serien som "läskiga böcker som också är roliga".

Sextiotvå böcker publicerades under paraplytiteln Gåshud från 1992 till 1997. Varje bok har olika barnkaraktärer och miljöer. Om ditt barn gillar skräck och thrillers kommer den här serien definitivt att överraska honom.

A Danger to Herself and Others av Alyssa B. Sheinmel

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (9)

📌Kategori:Mörk samtida bok för unga vuxna

✨ Perfekt för:Publik som föredrar realistiska och deprimerande toner.

En fara för sig själv och för andraär en annan fristående ljudbok. Den följer en flickas kamp på en mentalvårdsinrättning, berövad all autonomi och begränsad till ett enkelrum. Den här titeln är en fantastisk berättelse fylld av mystik, hjärtesorg och hopp.

Berättarens röst kommer att dra dig in i den avlägsna behandlingsanläggningen med en mystisk ton, vilket ger dig en ärlig titt påupplevelsen av den unge med psykisk ohälsa, samt den påverkan psykisk ohälsa har på andra.

The Age of Innocence av Edith Wharton

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (10)

📌Kategori:Romantisk bok

✨ Perfekt för:Publik som älskar romantik i den gamla världen av stel.

Oskuldens ålder, Whartons klassiker som dyker upp som ljudbok på Spotify, följer en kärlekshistoria mellan en populär och framgångsrik ung advokat, Newland Archer, hans fru May Welland och Mays kusin Ellen Olenska. Titeln utspelar sig i efterdyningarna av första världskriget, när den gamla samhällsordningen höll på att falla sönder och amerikanerna kämpade med smärtan av besvikelse.

Det är ensnett kommentar om New Yorks raffinerade yttre sättjämfört med hans inre intriger. Anländer om cirka 11 timmar, kan detta vara perfekt för din nästa långa roadtrip!

Tips: Hur man hittar ljudböcker på Spotify

Om du är intresserad av titlarna som nämns ovan kan du bläddra bland dessa ljudböcker direkt på Spotify. Om du inte har lyssnat på en ljudbok kanske du inte vet dettahur man får dem på Spotify. Läs vidare för detta avsnitt. Det kommer att visa dig några steg för att navigera genom allt ljudinnehåll på Spotify så enkelt som möjligt.

(Video) 16 svenska hits på 6 minuter - Intim (Finns nu på spotify)

Steg 1.Öppna Spotify och ange "ljudböcker" i sökrutan högst upp på Spotify-skärmen.

steg 2.Sedan kommer du att se Top Result, som är Spotify ljudboksspellista. Det är en stor lista med ljudböcker, där du kan bläddra och hitta det du gillar.

Steg 3.Eller barascrolla nersökresultatsidan. Då kan du se "Sångar", "Artister", "Album" och "Spellistor".

Steg 4.Välj sedan en av dem och klicka på "Se allt". Och bläddra och hitta det som intresserar dig.

Topp 10 Spotify-ljudböcker att lyssna på just nu (11)

ANVÄNDA SIG AV:Om du har en idé i åtanke kan du även söka på bokens namn i sökfältet och klicka på enter. Då kan du se ljudboken du vill lyssna på.

Slutsats

Det här är de 10 bästa Spotify-ljudböckerna handplockade för dig. Det här är fantastiska berättelser som vinner popularitet och är kända över hela världen, som är värda att höra. Om du blir uttråkad när du gör hushållsarbete eller springer till gymmet, lyssna på en ljudbok på Spotify. Du kan bli förvånad över vad du hör.

Andra inlägg

Hur man laddar ner Spotify-låtar gratis [2023]

Få reda på mer "

Konvertera Spotify till MP3: Rekommenderade 5 bästa sätten 2023

Få reda på mer "

Topp 10 Spotify till MP3-omvandlare (programvara och online) [2023]

(Video) Falling In Reverse - "Watch The World Burn"

Få reda på mer "

Videos

1. Störig granne
(IJustWantToBeCool)
2. Hooja - Banan Melon Kiwi & Citron (Musikvideo)
(Hooja)
3. LP - Lost On You (Official Music Video)
(LP)
4. Katy Perry - Dark Horse ft. Juicy J
(Katy Perry)
5. Jag tror jag är lite kär i dig
(Aktiv Skola)
6. Svenskarna och internet 2022 | Presentation
(Internetstiftelsen)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated: 02/08/2023

Views: 5859

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.